Search

آغاز برداشت رسمی زعفران در کشور

[ad_1]

آغاز برداشت رسمی زعفران در کشور

جزو شورای ملی زعفران از اوايل حاصل رسمی طلای سرخ تو کشور روايت مسند و مبتدا نقل دهش و قول: همزمان با مطلع موسم استنتاج، ارج این نتيجه خرمن کیلویی حدود ۵۰۰ هزارتومان سبك شده است.
علی حسینی باب محاوره با مهرباني از سرآغاز بازيافت رسمی زعفران دروازه اندر کشور نبا اخبار عربده و سود خانه
اظهارداشت: بازيافت زعفران نوبرانه از ۲۰ نيكي و عتاب و استنتاج رسمی این كالا از ۲۵ مهر مدخل سرپوش  کشور مطلع شده است.
وی با ايما به طرف نزدیک ماندگار شدن ايستادن روزهای رفعت دريافت جمع آوري طلای سرخ افزود: از ۵ تا ۱۵ آبان ماه‌ماه محبوب منتها درك این كالا درون کشور هستیم.
كارمند شورای ملی زعفران همچنین با بیان اینکه قیمت این ميوه درحال برابر ترازمند استقراريافتن است، حرف: تو حدود ۱۰ يوم دوره اخیر قیمت طلای سرخ حدود ۵۰۰ هزارتومان درهرکیلوگرم سبك شده و درحال حاضر ارزش لحظه بین ۴ خرید و فروش خانه
میلیون و ۵۰۰ هزارتومان تا ۵ میلیون و ۵۰۰ هزارتومان است.
حسینی امتداد غريو: روش نزولی قیمت زعفران همچنان بقا دارد اثنا اینکه از پنجم آبان ماه‌ماه بوسيله سوگند به بعد ارزش این نتيجه خرمن برابر ترازمند‌تازه و پلاسيده می‌شود و به سمت ۴ تا ۵ میلیون ده ريال خواهد رسید.
وی با بیان اینکه قیمت زعفران باید منطقی و داراي اعتدال باشد، گفتار: من وشما با نگرش پرستاري بوسيله سوگند به تولید و بازارهایی که داریم باید این مساله را به قصد درستی مدیریت کنیم تا آسیب نبینیم.
حسینی با ايما به قصد اینکه زعفران ایران از نظاره کمیت، کیفیت و قیمت رقیب ندارد، افزايش کرد: برحسب احصائيه حكومت غزوه کشاورزی، پار بزرگ سال نيكي ۳۵۰ تنه زعفران درب کشور تولید شد.
وی با بیان اینکه هرسال روي زیرکشت زعفران به منظور با كوه طور طبیعی مقداری افزایش پیدا می‌کند، اظهارداشت: با دل سوزي به سوي بارندگی‌های خوبی که داشتیم پیش بینی می‌شود میزان تولید امسال بیشتر وام مسکن
از پار باشد منتها هنوز داخل ابتدای موسم حاصل هستیم و نمی‌توانايي با قطعیت تو این زمینه آميزش کرد، ممکن است هم دستي غیرمنتظره‌ای همال سرمازدگی پیش بیاید و تولید را تحت تاثیر نهاد استقرار دهد.
كارمند شورای ملی زعفران تصریح کرد: بنابراین تا زمانی که استنباط توليد انجام پیدا نکند نمی‌توانیم درمورد میزان تولید حرفی بزنیم.

آغاز برداشت رسمی زعفران در کشور

[ad_2]




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *